Csatlakozási hiba!
A böngésző nem tudott csatlakozni a websocket szerverhez, ezért nem minden funkció fog műkdöni az oldalon vagy nagyon lassúak lesznek!

Kérlek nézd át az alábbiakat:

  • Ha nyílvános Wi-Fi hálózatra vagy csatlakozva, akkor válts át mobilinternetre.
  • Ellenőrízd a router beállításaidat.
  • Ha nem férsz hozzá a routerhez, akkor vedd fel a kapcsolatot az internetszolgáltatóddal vagy a rendszergazdával.

Lakást szeretnél bérelni?

Az UrbanRent a Biggeorge Property alábbi projektjein ad bérbe lakásokat rövid, közép és hosszú távon.
Válassz és keress minket bizalommal!

Emerald Hotel & Suites

Emerald Hotel & Suites

1052 Budapest, V. kerület, Városház u. 20.

emeraldsuites.hu ( foglalás )

Kapcsolat
Az Emerald Hotel & Suites **** a város szívében, a Szervita tér szomszédságában, néhány lépésre található a Váci utcától és a Vörömarty tértől. Az épületben 24 órás recepció várja a vendégeket a hét minden napján. A légkondicionált, minőségi bútorzattal felszerelt, parkettás, különböző méretű apartmanok nagyméretű ágyakkal, íróasztallal, étkezőasztallal, fotelekkel szolgálják a vendégek kényelmét. A beépített konyhapultban Nespresso kávégép és kisméretű hűtőszekrény található. A zuhannyal vagy káddal felszerelt fürdőszobákban minőségi fürdőszobai bekészítés várja a vendégeket. Szállóvendégeink az épületben található finn szaunát és fitneszterem szolgáltatásait térítésmentesen igénybe vehetik. Az épület szomszédságában zárt, nyilvános parkoló bérelhető.
Emerald Hotel & Suites szoba
Emerald Hotel & Suites restaurant
Emerald Hotel & Suites lobby
Map placeholder

Elisabeth Downtown Residence

Elisabeth Downtown Residence

1072 Budapest, VII. kerület, Dob u. 34.

Kapcsolat
Budapest történelmi negyedében, mindössze 250m-re a Gozsdu udvartól és 50m-re a turisták által oly kedvelt Kazinczy utcától épült meg ez a modern társasház, mely a Dob utca 34-36-ban található. A környék különleges imázsához egyformán járul hozzá a történelmi hangulat és a romkocsmák trendi, fiatalos világa. A Budapestre érkező látogatók előszeretettel választanak ezen a környéken szállást maguknak. Az épületben parkoló is elérhető. Ezért is terveztünk erre a helyre olyan lakásokat is, amelyek a rövid- és hosszabb távú bérbeadásra kiválóan alkalmasak. Különleges nagy teraszos lakások a tetőn és nyugalmas belső udvar jellemzi az épületet.
Elisabeth Downtown Residence szoba
Elisabeth Downtown Residence szoba
Elisabeth Downtown Residence fürdő
Map placeholder

Waterfront City

Waterfront City

Folyamőr utca III. kerület

Kapcsolat
Egy új városnegyed Óbuda szívében, a Duna-parthoz közel a Folyamőr utca, Miklós tér és Bogdáni út által határolt helyszínen. A Waterfront City területén áthaladó sétány a 600 m-re található óbudai Fő térrel köti majd össze a projektet, amely a Kolosy térről induló Óbudai Promenád egyik szakaszát jelenti, továbbá mellette halad el a Szentendre felé tartó nemzetközi kerékpárút is. Légkondicionált, minőségi bútorzattal, nagyméretű ágyakkal felszerelt, különböző méretű apartmanok egyedi kilátással várják bérlőiket.
Waterfront City lakás
Waterfront City lakás
Waterfront City szoba
Map placeholder

Westside Residence

Westside Residence

1134 Budapest, XIII. kerület, Bulcsú u. 5-9.

Kapcsolat
A lokációja minden szempontból ideális, hiszen Budapest egyik gyorsan fejlődő kerületének népszerű pontján található, közel a belvároshoz és a Váci úti iroda folyosóhoz. A környék infrastrukturális ellátottsága kiváló. A közelben található a West End City Center, a Lehel téri piac, számos szolgáltató egység és üzlet, illetve iskola és óvoda. A Projekt helyszíne könnyen megközelíthető akár tömegközlekedéssel is, és az ingatlantól pár perces sétával elérhető a Lehel tér is, amelyet számos busz- és villamosjárat érint, és nem utolsó sorban az M3-as metró is megáll itt. Légkondicionált, szépen berendezett, különböző méretű apartmanok egyedi kilátással várják bérlőiket.
Westside Residence nappali konyha
Westside Residence szoba
Westside Residence lift
Map placeholder

Dagály Residence

Dagály Residence

1135 Budapest XIII. kerület, Dagály u. 7.

Kapcsolat
A XIII. kerület frekventált részén, a Dagály utca és Karikás Frigyes utca sarkán épült meg a Biggeorge Property Zrt. által fejlesztett Dagály Residence társasház. A Dagály Residence remek közlekedési és infrastrukturális adottságainak köszönhetően könnyen megközelíthető és élhető életteret biztosít lakói számára. Elhelyezkedése ideális, az utcát nem zavarja a Váci úti forgalom, azonban a Forgách utcai metrómegálló karnyújtásnyira található, az Árpád híd pedig 5 perc sétával megközelíthető. Mindezek mellett a lakóépület kiváló lokációja révén rengeteg lehetőséget biztosít a szabadidő pihentető eltöltéséhez is. Kivételes élmények várják a természetes környezetre vágyókat: A Duna part mindössze 5 perc séta, szintén elérhető távolságban található a Margit-sziget természetes zöld területeivel és egyedülálló szabadidős programjaival. Az aktív pihenést kedvelők pedig a tíz percre található Dagály Úszókomplexumban frissülhetnek fel. A környék ellátottsága kiváló, így nem kell aggódniuk azoknak sem, akik a munkából későn hazatérve szeretnék napi ügyeiket intézni. Óvoda, iskola, gyógyszertár, fitneszterem, éttermek, bevásárlóközpontok mind elérhető közelségben találhatók. Tömegközlekedés szempontjából is kitüntetett helyzetben van: 5 perces sétával megközelíthető az M3-as metró, az 1-es villamos, a 9-es, 26-os, 32-es, 34-es, 106-os, és 115-ös buszok megállói. A társasház gépkocsival is jól megközelíthető, a parkolást tágas teremgarázs biztosítja. Légkondicionált, szépen berendezett, különböző méretű apartmanok egyedi kilátással várják bérlőiket.
Dagály Residence lakas
Dagály Residence szoba
Dagály Residence erkély
Map placeholder

Kapcsolat

Kérdésed van? Küldj nekünk egy üzenetet és mi válaszolunk, amilyen gyorsan csak lehetséges.
Név
{{ error.message }}
Email
{{ error.message }}
Tárgy
{{ error.message }}
Üzenet
{{ error.message }}
Székhely
1023 Budapest, Lajos utca 28-32.
Iroda
1023 Bp. Szépvölgyi út 6.
Telefonszám
E-mail