Csatlakozási hiba!
A böngésző nem tudott csatlakozni a websocket szerverhez, ezért nem minden funkció fog műkdöni az oldalon vagy nagyon lassúak lesznek!

Kérlek nézd át az alábbiakat:

 • Ha nyílvános Wi-Fi hálózatra vagy csatlakozva, akkor válts át mobilinternetre.
 • Ellenőrízd a router beállításaidat.
 • Ha nem férsz hozzá a routerhez, akkor vedd fel a kapcsolatot az internetszolgáltatóddal vagy a rendszergazdával.
 • Gábor Szanyi - Emerald Residence Budapest, Szanyi Apartmanok
1 / 1 fotó

Emerald Residence Budapest, Szanyi Apartmanok

Ingatlan Szálláshely Térkép 250 m-re a központtól
Elérhető szolgáltatások
{{category.name}}
Leírás
Az Emerald Residence egy újonnan épült, exkluzív boutique hotellelt is magában foglaló komplexum. A bérlők a különleges belvárosi helyszín mellett a hotel nyújtotta szolgáltatásokat is élvezhetik, mint például a 24 órás recepció, reggeli a hotelből, fitness terme vagy szaunák.

Az Emerald Residence olyan ingatlan, mely a maga nemében páratlan: mind a lokáció, mind az épület jellegének tekintetében. Olyan exkluzív, a magyar piacon eddig nem létező kategóriát teremt a fővárosi és főként a belvárosi piacon, amely a legigényesebb közönség elvárásait is képes kielégíteni. Az épület egykor a Belvárosi Távbeszélő Központnak adott helyet, amely a Szent Anna templomhoz épített Szervita kolostor helyére épült az 1970-es években. A 2020-ban befejeződött átalakítás alapgondolata, hogy a beruházás építészeti eszközökkel idézze fel a két épület történelmi kapcsolatát, a Szervita téri homlokzaton megjelenő üvegfal által. Az elsődleges szempont a tervezés során az volt, hogy a tér beépítettsége ne sérüljön, mindezt időtálló és harmonikus építészeti megoldásokkal kivitelezve. A koncepció tiszteletben tartja a templom elsőbbségét, építkezik a múlt örökségére és azt üzeni, hogy a régi és az új, a múlt és a jövő szimbolikusan összekapcsolódik. A beruházással megújult a templom környezete is, az épületegyüttes mind a Szervita tér, mind a Városház utca felől nyitottá vált a járókelők számára a belső passzázs révén. 

Az ingatlan a Budapest mindkét legközpotibb terétől 300-300 méter távolságra fekszik és a történelmi bevásárló utcának tekintett Váci utca közvetlen szomszédságában áll, ráadásul a Duna parti sétány is csak 3 percnyi sétára nyílik. A 3 perc sétára található Deák téren keresztül, ahol 3 metróvonal keresztezi egymást, a város bármely pontja könnyen és gyorsan megközelíthető. Az ingatlan közveteln környezetében számos műemlék és kulturális emlék található és rengeteg kikapcsolódási és élményprogram is elérhető.

Bővebben Kevesebb
Jelöld meg a naptár(ak)ban azt az időszakot, ami számodra érdekes
Vissza a Szálláshely kereső oldalára
Összeállított ajánlatod
 • {{ offer.product._content.title }}
  {{ offer.nights }} éjszaka {{ offer.occupantNumber }} személy
  Lemondható foglalás Nem lemondható foglalás
  {{ offer.startDate.format("LL") }} - {{ offer.endDate.format("LL") }}
  {{ additional.quantityTotal }} x {{ additional._content.title }} tájékoztató összeg
  {{ offer.product.fee.title }} ({{ offer.product.fee.percent.text }})

  {{ additional.quantityTotal }} x {{ additional._content.title }} tájékoztató összeg

  Várható átlag havidíj
  /hónap
  Egyszeri díj

  Összesen
A megadott időszak és keresési beállítások alapján jelenleg nincs szabad lakás ennél az ingatlannál.